Fysiotherapie voor ouderen

Woont u in regio Blokker, Zwaag, Hoogkarspel of Hoorn en zoekt u een goede fysiotherapeut die gespecialiseerd is in fysiotherapie voor ouderen, oftewel geriatrie? Bij Fysiotherapie Blokker bent u voor geriatrische fysiotherapie aan het juiste adres. Wij hebben een fysiotherapeut in dienst die gespecialiseerd is in het behandelen van oudere mensen. Denkt u hierbij aan valtraining, val preventie, slijtage klachten aan gewrichten, looptraining. Bij ons krijgt u altijd fysiotherapie op maat, met een behandeling die is afgesteld op uw klachten en wensen.

Deze klachten behandelt een geriater bij Fysiotherapie Blokker

Fysiotherapie voor ouderen lijkt veel op gewone fysiotherapie, met het grote verschil dat de fysiotherapeut heeft doorgeleerd om te kunnen helpen bij pijn en andere klachten die horen bij ouder worden. Dat hoeft niet per se een heel specifieke klacht te zijn, zoals dat u veel last heeft van uw rug of pijn hebt in de benen bij het lopen. Veel vaker gaat het om praktische dingen. Misschien kunt u niet meer dat dagelijkse ommetje maken, of lukt het niet meer om zelf boodschappen te doen. Dat soort dingen zijn heel belangrijk voor het gevoel van zelfstandigheid. Dat is wat voor u en dus ook voor ons het belangrijkst is.

In behandeling bij Fysiotherapie Blokker

Een geriatrie behandeling bij de fysio kan een grote stap zijn om te zetten. Men twijfelt vaak wanneer zij naar een zogeheten geriater moeten. Bent u bang om te vallen? Lukt het niet meer om voor uzelf te zorgen? Of is er iets anders aan de hand met uw lichaam wat u belemmert? Vertel het ons en we gaan samen met u op zoek naar de beste behandeling. Ouderdomsklachten zijn helaas niet te voorkomen, maar we kunnen wel werken aan een oplossing die ervoor zorgt dat u weer zelfstandig wordt, of dat nog zo lang mogelijk kunt blijven.

Maak kennis met ons team

In onze fysiotherapiepraktijk werken we met een klein en hecht team, ieder heeft zijn of haar eigen specialisaties. We overleggen veel met elkaar en met andere zorgverleners. Ook doen we regelmatig cursussen. Dit om u de best passende behandeling te kunnen geven voor uw klacht. In de praktijk streven we ernaar om een gezellige, warme sfeer te bieden. Wilt u meer weten over wie wij zijn? Kijk dan op onze medewerkerspagina.

Afspraak maken

Als u in regio Blokker, Zwaag, Hoogkarspel of Hoorn woont bent u bij ons aan het juiste adres voor een goede fysiotherapeut. Maak meteen een afspraak door te bellen naar 0229-240695, of vraag om teruggebeld te worden via ons contactformulier.