Fysiotherapie in Blokker en omstreken

Woont u in regio Blokker, Zwaag, Hoogkarspel of Hoorn en zoekt u een goede fysio / fysiotherapeut? Bij Fysiotherapie Blokker kunt u terecht voor allerlei klachten. Of het nu gaat om rugklachten, schouderklachten, klachten aan de knie of pijn in een ander gewricht. Dit kan soms met duidelijke oorzaak zijn, maar ook vaak zonder duidelijke oorzaak. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn specialisten op dit gebied. Bij ons krijgt u altijd fysiotherapie op maat, met een behandeling die het best is afgesteld bij uw klacht en aansluit bij uw wensen. Dit hoeft niet alleen voor uzelf te zijn, wij beschikken namelijk ook over een praktijk voor kinderfysiotherapie. Kijk hiervoor op www.kinderfysiotherapiewest-friesland.nl

Deze klachten behandelt Fysiotherapie Blokker

In onze fysiopraktijk werken alleen afgestudeerde fysiotherapeuten met ieder hun eigen specialisatie. We kunnen daarom de best beschikbare behandeling voor u bieden. Daarbij vinden we het bij Fysiotherapie Blokker niet goed om in duidelijke hokjes te denken en bekijken we de klachten in een breed perspectief.

Wij kijken daarbij naar uw leefsituatie en waar u tegenaan loopt in het dagelijks leven. Daar proberen we dan samen met u een oplossing voor te vinden. Kunt u bijvoorbeeld niet meer goed de trap oplopen. Heeft u pijn in de rug tijdens het afwassen? Lukt het niet meer om met uw (klein)kinderen te spelen? Wij kunnen u helpen om uw doel te behalen.

In behandeling bij Fysiotherapie Blokker

Loopt u rond met veel pijn, kunt u niet goed bewegen of is er iets anders waar u zich lichamelijk door belemmert voelt? Vertel het ons en we gaan samen met u op zoek naar de beste behandeling. Tijdens de fysiotherapie behandeling kunnen we uw problemen niet altijd helemaal verhelpen, maar kunnen wel met u zoeken naar de best passende opties zodat u zich weer zo zelfstandig mogelijk kunt bewegen en de dingen weer kunt doen die voor u belangrijk zijn. De kosten voor de fysiotherapie behandeling worden volledig of deels vergoed door uw verzekeraar. Dit hangt af uw verzekering.

Maak kennis met ons fysiotherapeuten team

In onze fysiotherapiepraktijk werken we met een klein en hecht team, ieder heeft zijn of haar eigen specialisaties. We overleggen veel met elkaar en met andere zorgverleners. Ook doen we regelmatig cursussen. Dit om u de best passende fysiotherapie behandeling te kunnen geven voor uw klacht. In de praktijk streven we ernaar om een gezellige, warme sfeer te bieden. Wilt u meer weten over wie wij zijn? Kijk dan op onze medewerkerspagina.

Afspraak maken

Als u in regio Blokker, Zwaag of Hoorn woont bent u bij ons aan het juiste adres voor een fijne fysiotherapeut. Maak meteen een afspraak door te bellen naar 0229-240695, of vraag om teruggebeld te worden via ons contactformulier.