Medewerkers

Steven Ng-a-Tham

Steven - Fysiotherapeut Blokker

Na mijn studie Fysiotherapie heb ik vanaf 1996 in verschillende praktijken in Nederland en Duitsland veel ervaring opgedaan.

Ik ben gespecialiseerd in het geven van oefenprogramma’s voor patiënten met COPD, zowel individueel als in groepen. Dit programma is vooral gericht op het beter omgaan met klachten, verbeteren van conditie en een betere kwaliteit van leven. Verder heb ik ervaring en verschillende cursussen gevolgd op het gebied van psychosomatiek. Ook ben ik goed geschoold en heb ik veel ervaring in het behandelen van rug, nek en schouderklachten.

Het leukste van mijn vak vind ik het puzzelen. Samen met u zoeken naar de oplossing voor uw klacht. Zodat u ook zelf aan de slag kunt met uw klacht. Natuurlijk kan ik iemand iedere week laten terugkomen voor massage. Maar iemand leren aan zichzelf te werken door gerichte adviezen en oefeningen zodat de klachten niet meer terug komen, geeft mij veel meer voldoening. Daar doe ik het voor.

Jitske Nieman

Jitske - Fysiotherapeut Blokker

Ik ben in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik 4 jaar gewerkt in verschillende particulieren praktijken in Zwitserland en Nederland. Vanaf  2004 tot september 2017 ben ik werkzaam geweest in het Westfriesgasthuis waar ik zowel kinderen als volwassenen heb behandeld.

In 2006 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut. In augustus 2015 ben ik aan het werk gegaan bij Fysiotherapie Blokker.

De afgelopen 13 jaar heb ik in het ziekenhuis veel ervaring opgedaan met zuigelingen, jonge kinderen en kinderen met psycho-somatische klachten.
Ook heb ik uitgebreide ervaring op het gebied van revalidatie van neurologische problemen bij volwassenen zoals bijvoorbeeld na hersen-infarcten, niet aangeboren hersenletsel, spierziektes en aandoeningen aan de zenuwbanen.

Het leukste aan mijn vak vind ik plezier in bewegen en plezier tijdens oefenen. Waardoor het leuk wordt om een bepaalde vaardigheid (weer) aan te leren. Want soms kost het tijd om een vaardigheid te leren. Maar waar een wil is is een weg. Ik hoop dat ik met u samen kan zorgen dat u of uw kind een bewegingsvaardigheid (weer) zo goed mogelijk aanleert.

Alexandre Hubble

Alexander - Fysiotherapeut BlokkerIk ben opgegroeid in Bordeaux, Frankrijk en heb hier in 2009 het conservatorium afgerond. En in 2016 de internationale opleiding fysiotherapie in Amsterdam. Ik heb veel affiniteit met de oudere mens. Tijdens verschillende stages in Nederland, België en Frankrijk heb ik veel ervaring opgedaan met oudere mensen, revalidatie en neurologie. Ik ben erg geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkeling van mijn vak.

Ik help u graag om samen met u de beste oplossing voor uw probleem te vinden.

Dimara van Driel

Dimara - Fysiotherapeut BlokkerHallo, ik ben Dimara en ben in 2017 afgestudeerd aan de internationale fysiotherapie-opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn stages in Antwerpen en Curaçao heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van rug-, nek- en schouderklachten, sport- en houdingsgerelateerde klachten en revalidatie na operaties. Daarnaast heb ik ook stage gelopen in een kinderziekenhuis en heb ik een enorme passie voor het werken met kinderen.

Vanuit de praktijk werk ik samen met Crossfit Energy Zwaag, om fysiotherapeutische ondersteuning te bieden en de sporters te begeleiden bij blessures en wedstrijdvoorbereidingen. Ik vind het erg leuk om samen met sporters naar hun doelen toe te werken en hun fysiek en mentaal nog fitter en sterker te krijgen.

Ik geniet enorm van mijn werk als fysiotherapeute, doordat het menselijk lichaam constant weer weet te verbazen. Het lichaam is tot zo veel meer in staat dan we vaak voor mogelijk stellen en als fysiotherapeut help ik graag om samen met u het lichaam weer te herstellen en plezier in bewegen terug te brengen.

Melissa Mes

Melissa - FysiotherapeutIk ben in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Leiden. Daarna ben ik gestart met werken in de particuliere praktijk. De affiniteit voor het werken met kinderen heb ik gekregen tijdens mijn stages van de algemene fysiotherapie-opleiding.

In 2016 ben ik daarom gestart met de Kinderfysiotherapie in Rotterdam, waar ik verwacht in 2020 af te studeren.

Sinds 2015 ben ik werkzaam in de particuliere praktijk, waarin ik zowel kinderen als volwassenen behandel. Verder heb ik een cursus ‘medical taping’ gedaan.

Ik vind het erg leuk om als fysiotherapeute en kinderfysiotherapeute werkzaam te zijn. Met name het samen met de patiënt (en eventueel de ouders) komen tot het eindresultaat door te bewegen vind ik het mooiste aan ons vak. Ik help u of uw kind graag in de praktijk om tot dit uiteindelijke eindresultaat te komen en plezier in bewegen te krijgen.

Melissa is werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Inge de Beurs

Inge - Medewerker Fysiotherapie BlokkerInge de Beurs is onze ondersteunend medewerker. Zij werkt als administratief medewerkster. Zij is aanwezig op alle werkdagen van 08:00 tot 12:30 uur. Als u direct iemand telefonisch aan de lijn wilt krijgen is de kans op deze tijden het grootst. Zij zal al uw vragen beantwoorden indien mogelijk, of een afspraak maken.

Frank Ettema

Acupunctuur – een natuurlijke wijze

Frank Ettema Acupuntuur - Fysiotherapie Blokker

Alles in het leven beweegt en stroomt: het leeft. Wanneer het niet beweegt of stroomt, treden er stagnaties en blokkades op die voor problemen zorgen. Problemen op psychisch, fysiek, spiritueel en
emotioneel vlak. Ik werk met bezieling en focus met Hart en Ziel op een maximaal en haalbaar herstel. Doel is eruit halen wat erin zit. Om prestaties te verbeteren of om te herstellen, prikkel ik het totale systeem van lichaam en geest waarbij een motiverende en ontspannen sfeer en de juiste timing onontbeerlijk zijn. Alles is erop gericht om gunstige voorwaarden te scheppen voor verandering en verbetering. Hiervoor zijn kennis, kunde, benadering, inleving en communicatie onmisbaar. Een dergelijke aanpak vereist een geïntegreerde visie, waarin lijf en ziel centraal staan en inlevingsvermogen de leidraad is.

Een westerse en oosterse geneeskunde vormen de basis voor uw behandeling vanuit een positieve en prestatiegerichte houding. No guts, no glory.

Al meer dan 25 jaar behandel, begeleid en coach ik mensen op alle niveaus van topsporters tot ernstig gehandicapte mensen. Dus mensen die heel laag belastbaar zijn en weinig weerstand hebben, denk hierbij aan mensen met/na burn-out, chronische vermoeidheid, weinig energie, mensen in behandeltrajecten voor oncologie, spanning/stress klachten. Daarnaast ook mensen met chronische- of acute pijnklachten maar ook neuropathie. Tevens mensen die zich niet ‘in balans’ voelen, niet lekker in hun vel zitten. En alles waar een keer op een andere manier naar gekeken kan worden.

Mijn achtergrond is: (sport)fysiotherapie, adem- en ontspanningstherapie, Chinese- en Japanse
acupunctuur (Toyohari en Manaka) en reflexvormen van acupunctuur (oor-acupunctuur, neuro-acupunctuur (Yamamoto).

Voor vragen of een afspraak kunt u mij bellen op 06 22769920.
Ik ben op woensdag aanwezig in fysiotherapie praktijk Blokker.